Menu

sekretariát MÚ:  ​​469 326 403

Město Skuteč

Jak to teď bude s kulturou?

To je teď nejčastější otázka, na kterou se nás ptáte. V článku najdete podrobné informace, jak to tedy teď bude vypadat. Samozřejmě budeme vždy reflektovat aktuální opatření.

Jak jistě víte, tak od 22.11. platí nová restriktivní nařízení ohledně šíření koronaviru. Na kulturní akce mohou pouze lidé, kteří jsou očkovaní, nemoc prodělali nebo jsou rozočkovaní, případně mají potvrzení od lékaře o kontraindikaci k očkování a prokáží se PCR testem.

Každopádně nechceme nic rušit nebo více omezovat. Takže jedeme dál, tak jak bylo naplánováno:

úterý 23.11. - divadelní představení Snímek 51
středa 24.11 - promítání filmu Deníček moderního fotra
sobota 27.11. - další lekce tanečních
sobota 27.11. - rozsvícení vánočního stromu

V případě dvou prvních akcí (divadlo a kino) je to poměrně jasné - do KKS pustíme s potvrzením o očkování, s potvrzením o prodělání nemoci nebo návštěvníky, kteří mají potvrzení o rozočkování, případně mají lékařské potvrzení, že nemohou být očkováni. V takovém případě jim postačí PCR test starý maximalně 72 hodin.

Taneční se budou konat podle aktuálních nařízení, podobně jako je popsáno výše. Detailní informace najdete pod odkazem TANEČNÍ.

O Rozsvícení vánočního stromu intenzivně jednáme a definitivní rozhodnutí dodáme.

Stejně tak budeme informovat o dalším vývoji. Ale předpokládáme, že tento stav bude nějakou chvíli platit.

Hodně se nás také ptáte na Čtyři dohody a Deštivé dny. Pokud se nic nezmění, tak těchto akcí se budou moci účastnit diváci, které jsme definovali výše. Pokud nechcete nebo nemůžete přijít, tak vstupenky můžete samozřejmě vracet. Stačí se ozvat na e-mail kultura@skutec.cz, kam napíšete vaše číslo účtu a čísla vstupenek. Peníze budeme vracet ve vlnách, tak prosíme o trpělivost.

Děkujeme za pochopení a dodržování platných nařízení.

nahoru